Tokyoguiden
1 Start
2 Om Tokyo
3 Innan du reser
4 Resan
5 Tokyoguiden
6 Om oss
 » Hotell i Tokyo       » Restauranger i Tokyo       » Attraktioner i Tokyo       » Shopping i Tokyo       » Barer och klubbar i Tokyo       » Reseböcker till Tokyo
Genvägar:

- Startsida
- Snabbfakta om Tokyo
- Kommunikationer
- Inför resan
- Snabbguide i japanska
- Boka resa till Tokyo
- Reseguidens startsida
- Hotell i Tokyo
- Mat och dryck
- Sevärdheter
- Shopping
- Barer och klubbar
- Reseböcker & rese-tidningar

- Om oss
- Tipsa en vän
- Länkar
- Sitemap

Barer och klubbar i Tokyo

I Tokyo finns tusentals sköna klubbar och barerTokyo har som många redan kunnat räkna ut ett väldigt livligt nattliv med ofantliga mängder av barer och klubbar att gå på för den som känner för att festa. Ett måste att besöka är någon av de japanska karaokebarerna som finns utspridda lite här och var. De är verkligen i ett slag för sig då du knappast hittar någon annan världsdel som karaoke har blivit så populärt som i Japan, det har kommit till att bli närmast traditionellt bland det japanska folket. Några förslag på bra ställen att besöka kommer här:

Red Bar
Liten, hemlig bar med surrealistisk atmosfär men inget officiellt namn. I denna rödmålade bars tak trängs omöjligt många kristallkronor och hit vallfärdar många av Tokyos hippaste hipsters för att se och bli sedda.
Adress: 1-12-24 Shibuya, Shibuya-ku (på gatan bakom Shibuyas stora postkontor)

”Drunkard’s Alley”
Smeknamn för Nonbeiyokocho som är en gränd proppad med skokartongstora microbarer, nomi-yas, under Yamanote-linjens tågspår. På Shisui hänger skejtarna på exklusiva Piano Bar och sippar modemaffians skumpa, Tight Bar som du hittar här är världens antagligen minsta hiphophak. Väl på gatan har inget av ställena adresser så du får fråga dig fram.
Adress: 1-25-10 Shibuya, Shibuya-ku

Albatross G
Arty är ett rödskimrande ministälle som lockar många av stadens intellektuella. Ligger i nostalgikvarteret Golden Gai där inte mycket förändrats sedan andra världskrigets slut.
Adress: 2F, 5:e gatan, Golden Gai, 1-1 Kabukicho, Shinjuku-ku

Tokyo har ett vibrerande nattlivNew York Bar
Högst upp i Park Hyatts lyxskrapa ligger baren där Bill Murray stillade sin medelålderskris i filmen Lost in Translation. Oförskämt dyrt, men oförskämt underbar utsikt. Ta en drink eller njut av en överdådig middag i grillrestaurangen. Kom ihåg att alltid reservera i förväg.
Adress: Park Hyatt Hotel, 3-7-1-2 Nishi-Shinjuku, Shinjuku-ku

Warehouse
På denna massiva dansklubb festar skandalsessan Lindsay Lohan när hon är i stan. På dansgolvet hittar du det mesta från transsexuella gogodansare och internationella stjärn-djs till svettiga salarymen och en och annan yakuza-medlem.
Adress: B1F Fukao Bldg, 1-4-5 Azabu, Minato-ku

Yellow
Undergroundklubb där alla house- och techno-djs, lokala som internationella, drömmer om ett gig och alla som räknas har någon gång stått på Yellows scen. Tar bara in 800 pers så var beredd på en intim svettig natt i dansens tecken. För en chillad cocktail kan du bege dig till den bländande vita baren på övervåningen.
Adress: B1F-B2F Ceaurus Nishi-Azabu Bldg, 1-10-11 Nishi Azabu, Minato-ku

Air
En av Tokyos mest notoriska techno- och electronicklubbar, där hipsters och fashionister trängs om utrymmet på det svettiga dansgolvet. Många internationella topp-djs spelar här när de passerar staden.
Adress: 2-11 Sarugakucho, Shibuya-ku

Lovenet
Före detta lovehotel som putsats upp till Tokyos glassigaste karaokeställe. Varje rum har ett tema och se till att inte missa något av de rummen där man får en privat pool att festa i. Känner man för att bara besöka en karaokebox så se då till att det blir denna.
Adress: 3-4F Hotel Ibis, 7-14-4 Roppongi, Minato-ku

Fiesta
Klassisk karaokeklubb som är känt för sitt enorma utbud låtar, över 10 000 olika internationella låtar, och deras utklädningslåda där du kan hitta en cool outfit att matcha sångnumret med. Har både privata rum och scen.
Adress: 3F Crest Roppongi-1, 7-9-3 Roppongi, Minato-ku
 

Letar du efter hotell i Tokyo?

Just nu är det väldigt bra priser på Hotels.com.

» Klicka här!

 

Copyright © Snuffis Webbproduktion 2010 | Sitemap | Annonsera | Kontakta oss | Om cookies | Tokyoguiden.se - gratis resguide reseguide till Tokyo i Japan
Läs om Roppongi, Kejsarpalatset, Meiji Jingu, Odaiba, Tsukiji , Ginza, Akihabara och många fler sevärdheter i Tokyo i Tokyoguiden